Nieuws

Insignia StudyClub Zuid-Nederland groot succes

Nov 14, 2017

Courses,

Op vrijdag 3 november vond de Insignia StudyClub Zuid-Nederland plaats in ‘s-Hertogenbosch. Een groep van 10 tandartsen en orthodontisten kwamen bij elkaar om onder leiding van voorzitter Roland Wiertz een case te bespreken.

Iedere aanwezige tandarts of orthodontist had één of meerdere cases voorbereid om te delen met de groep. Om feedback te vragen, te laten zien waar hij/zij trots op was of aan te geven waar hij/zij tegenaan liep. Er werden cases gepresenteerd waarbij verschillende mechanica werd gebruikt, maar ook verschillende onderdelen binnen de algehele tandheelkunde zoals, implantologie, tandtechniek en ortho-chirurgie. Er werd een casus presenteerd waarbij slaap-apneu verholpen werd, maar ook waren er discussies over het plaatsen van TADS, Bite Turbo’s en PowerChains.

Na een intensieve dag ging iedere Insignia gebruiker met een voldaan gevoel naar huis en had iedereen weer iets nieuws gezien en geleerd.

Wil je zelf ook een StudyClub bijwonen? Neem dan contact op met je lokale vertegenwoordiger.