ALIAS

De orthodontie die je niet merkt met resultaten die je wel merkt

string(8) "catalogo"

ALIAS, de eerste linguale bracket ter wereld met een vierkant, passief zelfligerende slot.

Alias werd ontwikkeld in samenwerking met ’s werelds meest vooraanstaande experts in de linguale orthodontie, dr. Giuseppe Scuzzo en dr. Kyoto Takemoto. Alias vereenvoudigt de behandeling en verbetert de controle over de torque en de rotaties, door het mechaniek van een linguale rechte draadboog te combineren met een vierkante sleuf.

Eenvoud

  • Dankzij het gemakkelijk openende en sluitende klepje van het zelfligerende systeem is de draadboog gemakkelijk te vervangen.
  • Beschikbaar in individuele patiëntenkits (SPK), aangepast aan de voorkeuren van de professional.
  • Geïndividualiseerde opzet voor indirecte bevestiging, op maat aangepast aan elke patiënt, waardoor brackets snel, eenvoudig en nauwkeurig kunnen worden gecementeerd.

Efficiëntie

  • Mechanisme van passieve zelfligering: De passief zelfligerende brackets zijn ontworpen om de wrijvingsweerstand te verminderen en de behandeling te versnellen, met gebruikmaking van lichte, constante krachten.
  • Straight-Wire systeem: een rechte draadboog verbetert de mechanica van de beweging.
  • Eenvoudiger verbuigen: een rechte linguale draadboog laat zich beter bijbuigen voor de definitieve afstelling.
  • Betere controle over rotaties en koppel: het gepatenteerde vierkante slotje van .018x.018 maakt optimale controle en de beste resultaten mogelijk.

Gebruiksgemak

Comfort en hygiëne voor de patiënt. Dankzij het lage profiel en de afgeronde vormen, geniet de patiënt meer comfort en is het schoonhouden eenvoudig.

Voordelen van het Alias systeem

Ontdek alle voordelen van de Alias bracket

Eenvoudig openen en sluiten van passief zeflfligerend mechanisme

Meer controle over rotaties en torque dankzij het gepatenteerde vierkante slot

Comfort en hygiëne voor de patiënt

Geïndividualiseerde opzet voor het op maat cementeren

Belangrijkste kenmerken van het Alias systeem

De Alias bracket heeft afgeronde contouren en een laag profiel, wat resulteert in meer comfort voor de patiënt. Alias is ontworpen voor het beste resultaat met het door elke professional gewenste gebruiksgemak en de door de patiënt gedroomde esthetiek.

Gemakkelijk te openen

Met het innovatieve Spin Tek klepje is het vervangen van de draadboog snel en gemakkelijk.

Gemakkelijk te sluiten

Het klepje kan eenvoudig met de vinger of een tang worden dichtgedrukt

Vierkant slot .018x.018

Het passief zelfligerend slot van .018x.018 en het verplaatsingsmechanisme met de rechte draadboog zorgen voor een betere controle van rotaties en koppel, met een aanzienlijke verkorting van de benodigde tijd voor het uitlijnen en nivelleren, met optimale resultaten voor de professional.

Rechte draadboog

De vervanging van de traditionele linguale draadboog met paddestoelvorm door een rechte draad vergemakkelijkt de coördinatie van boven- en onderkaak, verbetert het glijden van het mechaniek en vereenvoudigt het bijbuigen bij de afstelling.

Meer weten over de Alias brackets van Ormco?