Advansync2

Maximale orthopedische correctie

Een van de meest voorkomende uitdagingen voor orthodontisten is de correctie van malocclusie van de klasse II die zijn oorsprong heeft in het skelet. Gevallen van klasse II kunnen worden behandeld met extra-orale apparaten, elastieken en verschillende hulpmiddelen, maar geen daarvan corrigeert malocclusie terwijl de kaak naar voren gaat.

De verbeteringen die we hebben aangebracht in het ontwerp van AdvanSyncTM2 stellen u in staat om Klasse II correcties uit te voeren op een nieuw niveau van kwaliteit, comfort en efficiency. De toepassing van AdvanSync 2 bij uw patiënten is eenvoudig en kan op dezelfde dag gebeuren als de plaatsing van orthodontische apparaten 5-5. AdvanSync 2, is ontworpen in samenwerking met toonaangevende orthodontisten in de correctie van klasse II. Het is gemaakt om te voldoen aan de verwachtingen van de patiënt én aan de vereisten voor het gewenste resultaat van uw behandelplan.

Voordelen van Advansync2

Belangrijkste kenmerken van Advansync2

De gecombineerde inspanningen van wetenschappers, Kerr en Ormco in het geavanceerde Kerr Dental Material Center hebben geresulteerd in een hoogwaardige technologie en een verbetering van de efficiëntie van het cementeren.

Meer weten over Advansync2?