Advansync2

Maximale orthopedische correctie

bool(false)

Een van de meest voorkomende uitdagingen voor orthodontisten is de correctie van malocclusie van de klasse II die zijn oorsprong heeft in het skelet. Gevallen van klasse II kunnen worden behandeld met extra-orale apparaten, elastieken en verschillende hulpmiddelen, maar geen daarvan corrigeert malocclusie terwijl de kaak naar voren gaat.

De verbeteringen die we hebben aangebracht in het ontwerp van AdvanSyncTM2 stellen u in staat om Klasse II correcties uit te voeren op een nieuw niveau van kwaliteit, comfort en efficiency.

De toepassing van AdvanSync 2 bij uw patiënten is eenvoudig en kan op dezelfde dag gebeuren als de plaatsing van orthodontische apparaten 5-5. AdvanSync 2, is ontworpen in samenwerking met toonaangevende orthodontisten in de correctie van klasse II. Het is gemaakt om te voldoen aan de verwachtingen van de patiënt én aan de vereisten voor het gewenste resultaat van uw behandelplan.

Behandeling van klasse II in de tijd van klasse I

  • Plaatsing op de dag van het cementeren van de brackets.
  • De voltooiing van de behandeling vergt zes tot negen maanden (synchroon met de orthodontische behandeling); de patiënt gaat elke zes tot twaalf weken voor controle.
  • De kaak gaat naar voren tot een rand op rand positie en wordt elke twaalf weken tussen de 2 en 4 mm geheractiveerd.
  • De molaarbrackets worden gecementeerd wanneer het apparaat wordt verwijderd

Ontworpen voor een maximale orthopedische correctie

  • De versterkte Spiralock optimaliseert de pasvorm van de schroeven. Een meer naar achter liggende positie in de mond maakt dat het bijna niet te zien is.
  • Geavanceerde mal door metaalinjectie, voor een resistente en zeer duurzame beugel. De fabricage met elektrisch polijsten resulteert in een soepeler werking.
  • Plaatsing van bovenste en onderste schroeven voor een veelzijdiger behandeling van begin tot eind. De afmetingen van AdvanSync armen zijn de helft van die van traditionele Herbst toepassingen, waardoor meer comfort wordt geboden voor de patiënt.

Voordelen van Advansync2

Kortere behandeltijd

Zonder externe beugels en minder afhankelijkheid van het gedrag van de patiënt

Verbetert onmiddellijk de stand van de onderkaak

Meer comfort voor uw patiënten

Gevallen met een chirurgische indicatie, behandeld zonder operatie

Hecht zich stevig aan het glazuur

Belangrijkste kenmerken van Advansync2

De gecombineerde inspanningen van wetenschappers, Kerr en Ormco in het geavanceerde Kerr Dental Material Center hebben geresulteerd in een hoogwaardige technologie en een verbetering van de efficiëntie van het cementeren.

Spiralock

Geoptimaliseerd en versterkt.

Constante activering

Zonder dat de patiënt behoeft te voldoen aan bepaalde vereisten.

Eenvoudige toepassing

De toepassing van AdvanSyncTM 2 bij uw patiënten is eenvoudig en kan op dezelfde dag gebeuren als de plaatsing van orthodontische apparaten 5-5.

Meer weten over Advansync2?