Conventioneel

Kwaliteit en waarde in elke bracket die we plaatsen

Alle Straight-Wire® brackets zijn gebaseerd op de oorspronkelijke principes van dr. Andrews. Dat betekent dat elke beugel A+ Straight-Wire wordt vervaardigd op basis van de drie uitgangspunten van Andrews: beugels van samengestelde vormen, torque in de basis en slots op gelijke hoogte.

De Straight-Wire apparaten zijn specifiek voor elk type malocclusie ontworpen, om ervoor te zorgen dat de professional zo efficiënt en effectief mogelijk zijn klinische doelen kan bereiken; dit zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van ons productaanbod. Het betreft het enige systeem dat gebaseerd is op de principes die dr. Andrews beschrijft in zijn revolutionaire artikel "The six keys to normal occlusion." Er is maar één rechte draadboog en dat is het Straight-Wire systeem van Ormco.

Onze productlijnen van Conventionele Brackets

Maak kennis met alle productlijnen van Straight-wire® brackets van Ormco

Belangrijkste kenmerken van de Conventionele brackets van Ormco

De straight-wire® apparaten zijn specifiek voor elk type malocclusie ontworpen om ervoor te zorgen dat de professional zo efficiënt en effectief mogelijk de gestelde klinische doelen kan bereiken. Dit zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van ons productaanbod:

Meer weten over de conventionele brackets van Ormco?