VectorTas

Compleet tijdelijk verankeringssysteem

bool(false)

VectorTAS werd ontwikkeld door een team van orthodontisten met het idee dat niet alle minischroefsystemen op dezelfde manier gemaakt worden. Hoewel er veel TAD’s bestaan voor de verankering van orthodontische apparaten, is VectorTAS het enige complete systeem met een compleet scala aan specifieke orthodontische minischroefjes, accessoires en specifieke instrumenten, speciaal ontworpen om tijdelijke verankeringen eenvoudig, automatisch en effectief tot stand te brengen.

Intelligent ontwerp

VectorTAS werd ontwikkeld door een team van orthodontisten met het idee dat niet alle minischroefsystemen op dezelfde manier gemaakt worden. Hoewel er veel TAD’s bestaan voor de verankering van orthodontische apparaten, is VectorTAS het enige complete systeem met een compleet scala aan specifieke orthodontische minischroefjes, accessoires en specifieke instrumenten, speciaal ontworpen om tijdelijke verankeringen eenvoudig, automatisch en effectief tot stand te brengen.

Eenvoudig systeem

VectorTAS is het enige complete systeem dat een combinatie behelst van protocollen, producten, verpakkingen en makkelijk te gebruiken mechanieken voor de vereenvoudiging van de behandeling en verbetering van de patiëntenzorg.

  • Een eenvoudige atlas met kleurcodes leidt u naar de juiste keuze van minischroefjes.
  • Integrale aankoop met complete starterkit.
  • Naaldloze verdoving voor meer comfort en betere acceptatie door de patiënt.

Belangrijkste kenmerken van VectortTAS

De gecombineerde inspanningen van wetenschappers en kerr en ormco in het geavanceerde kerr dental material center hebben geresulteerd in een cutting edge technologie, die de efficiëntie van het cementeren verbeterd heeft.

Zelf-tappende minischroefjes

Zelftappende en zelfborende minischroefjes voor minder gebruik van weefselpriemen of frezen.

Vectortas atlas

Met de gepatenteerde VectorTAS Atlas komt een einde aan aannames. Elk gedoceerd minischroefje is geassocieerd aan een kleur met de anatomisch en biomechanisch meest ideale plaats van implantatie

Naaldloze verdoving madajet

De naaldloze en vrijwel pijnloze MadaJet kan bogen op een grote acceptatie door patiënten sinds meer dan 20 jaar.

Meer weten over VectorTAS?